West Farmer

Több mint 560 000 termék

Kramp - Bruder 10
Kramp - Bruder 1
Kramp - Bruder 23
Kramp - Bruder 9
Kramp - Bruder 15
Kramp - Bruder 22
Kramp - Bruder 4
Kramp - Bruder 16
Kramp - Bruder 19

Bruder játékok

Profi BRUDER játékok


A nagyobb gyerekeknek Pro-sorozatot ajánljuk. Ezek a járgányok nemcsak hogy épp úgy néznek ki, mint az igaziak, de még a funkcióikat is betöltik! A kukásautóba szemetet lehet gyűjteni, a sószóró sót szór (mily meglepő!), a tűzoltóautó pedig vizet pumpál és locsol. Ízelítőként álljon itt néhány márka, mely megtalálható a választékban: Caterpillar; Claas Deutz; Agrotron; Fendt; JCB Jeep; John Deere; Krone; Kuhn; Discover; Lemken; Linde; Mack; MAN; Manitou; Massey; Ferguson; Mc Cormick; Mercedes Benz; Renault; AtlesSteyr; Valtra

Kramp bruder jatekok West Farmer ok1

Teherautókat: Az egyszerű kamiontól kezdve akad fa-, konténer-, siló- vagy állatszállító, utánfutós, billencses, ponyvás vagy betonkeverős is, találunk daruskocsit, illetve autómentőt. Mindegyik járműhöz kapható többféle kiegészítő is, például pótkocsik, konténerek, munkagépek, állatok.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok4

A közcélú járművek között leginkább tűzoltóautókat vagy szemétszállítókat találhatunk, de ide sorolandó a forgalomterelő autó és a hókotró is. A tűzoltóautók némelyike létrás, másikuk tud vizet locsolni avagy szirénázni, de van olyan is, amelyik daruval van felszerelve. A kukásautók között van zöld és narancssárga színű, hátul- vagy oldaltöltős, szeméttömörítős változat is. A kiegészítők sora itt is hosszas: kukák, útjelző táblák, elemes sziréna és forgalomterelő nyíl, útépítő készlet, stb.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok6

A munkagépek választéka is igen széles: földgépek, villástargoncák, úthengerek, rakodógépek, daruk, markolók állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindannyian a megfelelő felszereléssel együtt: raklapokkal, szállító dobozokkal, tolólappal, vonóhoroggal, markolóval, árokásóval.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok3

Mezőgazdaság, itt sem kell kétségbe esnünk, ha megfelelő járművet keresünk. A traktorok sora végeláthatatlan: duplakerekű traktor, utánfutós traktor, takarmányszállítós traktor, markológépes traktor, emelővillás traktor, bálázógépes traktor, ekével felszerelt traktor – mindez a teljesség igénye nélkül. Egyéb rendelkezésünkre álló mezőgazdasági munkagépek: kombájnok, termés-szállítók és szortírozók, bálázógépek, öntözőgépek. A kiegészítőkkel kapcsolatban csak annyit jegyeznénk meg, hogy a legtöbb kiegészítő a traktorokhoz kapható.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok5

Kramp bruder jatekok West Farmer ok2

 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjük írja be a cég nevét vagy egyéni vállalkozó nevét!
Kérjük írja be a vezetéknevét!
Kérjük írja be a keresztnevét!
Kérjük írja be email címét!
Kérjük adja meg mobil telefonszámát!
Írja meg üzenetét vagy írja le kérdését.