West Farmer

Több mint 560 000 termék

West Farmer

Kramp termékek a gazdák szolgálatában!

 

A Kramp márka: Megbízható minőség a gazdálkodók számára

Az elmúlt több mint 65 év során a Kramp egy egyszemélyes vállalkozásból a mezőgazdasági szektor egyik vezető vállalatává vált, egy dolog azonban változatlan maradt: azon elkötelezettségünk, hogy egyszerűbbé tegyük az Ön számára vállalkozása működtetését. A Kramp továbbra is olyan minőségi, hosszan tartó és funkcionális termékek kifejlesztésén dolgozik, amelyekre Ön mint vállalkozó mindig számíthat. Termékkínálatunkat a farmmal kapcsolatos napi igények kielégítésére terveztük – a vetéstől a javításon át egészen az aratásig.

Bruder játékok

Profi BRUDER játékok


A nagyobb gyerekeknek Pro-sorozatot ajánljuk. Ezek a járgányok nemcsak hogy épp úgy néznek ki, mint az igaziak, de még a funkcióikat is betöltik! A kukásautóba szemetet lehet gyűjteni, a sószóró sót szór (mily meglepő!), a tűzoltóautó pedig vizet pumpál és locsol. Ízelítőként álljon itt néhány márka, mely megtalálható a választékban: Caterpillar; Claas Deutz; Agrotron; Fendt; JCB Jeep; John Deere; Krone; Kuhn; Discover; Lemken; Linde; Mack; MAN; Manitou; Massey; Ferguson; Mc Cormick; Mercedes Benz; Renault; AtlesSteyr; Valtra

Kramp bruder jatekok West Farmer ok1

Teherautókat: Az egyszerű kamiontól kezdve akad fa-, konténer-, siló- vagy állatszállító, utánfutós, billencses, ponyvás vagy betonkeverős is, találunk daruskocsit, illetve autómentőt. Mindegyik járműhöz kapható többféle kiegészítő is, például pótkocsik, konténerek, munkagépek, állatok.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok4

A közcélú járművek között leginkább tűzoltóautókat vagy szemétszállítókat találhatunk, de ide sorolandó a forgalomterelő autó és a hókotró is. A tűzoltóautók némelyike létrás, másikuk tud vizet locsolni avagy szirénázni, de van olyan is, amelyik daruval van felszerelve. A kukásautók között van zöld és narancssárga színű, hátul- vagy oldaltöltős, szeméttömörítős változat is. A kiegészítők sora itt is hosszas: kukák, útjelző táblák, elemes sziréna és forgalomterelő nyíl, útépítő készlet, stb.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok6

A munkagépek választéka is igen széles: földgépek, villástargoncák, úthengerek, rakodógépek, daruk, markolók állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindannyian a megfelelő felszereléssel együtt: raklapokkal, szállító dobozokkal, tolólappal, vonóhoroggal, markolóval, árokásóval.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok3

Mezőgazdaság, itt sem kell kétségbe esnünk, ha megfelelő járművet keresünk. A traktorok sora végeláthatatlan: duplakerekű traktor, utánfutós traktor, takarmányszállítós traktor, markológépes traktor, emelővillás traktor, bálázógépes traktor, ekével felszerelt traktor – mindez a teljesség igénye nélkül. Egyéb rendelkezésünkre álló mezőgazdasági munkagépek: kombájnok, termés-szállítók és szortírozók, bálázógépek, öntözőgépek. A kiegészítőkkel kapcsolatban csak annyit jegyeznénk meg, hogy a legtöbb kiegészítő a traktorokhoz kapható.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok5

Kramp bruder jatekok West Farmer ok2

 

Kapcsolat

Kramp West Farmer aruhaz gyorWest Farmer Kft.

Kramp West Farmer location Áruház cím: 9024 Győr, Práter utca 3.

Kramp West Farmer handy Mobil: +36 70/317-5840

Kramp West Farmer email E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kramp West Farmer web  www.westfarmer.hu

westfarmer nevjegy Bencsik laszlo 1westfarmer nevjegy adorjan laura

Győrben nyitotta meg kapuit a harmadik hazai KRAMP üzlet

KRAMP, ahol a professzionális minőség még közelebb került Önhöz

Újabb mérföldkő a hazai KRAMP életében, harmadik kiskereskedelmi boltjával bővült a hálózat, mely Győrben nyitotta meg kapuit az agrárvilág apraja-nagyja előtt.

Kramp banne West Farmer uzlet ok

 

kramp kep West Farmer          kramp kep2 West Farmer
 

Szakértői tanácsadás

Munkatársaink örömmel segítenek és támogatják Önt,

akármilyen helyzetben kéri is segítségünket.

   

560 000 termék

Raktárainkban minden igényt kielégítő termékkínálat áll

rendelkezésére.