West Farmer

Több mint 560 000 termék

West Farmer

Átmenetileg zárva tartunk!

Tisztelt Partnereink!

Technikai okok miatt jelenleg átmenetileg zárva tartunk!

Alkatrész vásárlással kapcsolatosan keressék az Agro-Alfa Kft.telephelyét. Práter utca 3-szám alatt!

Kapcsolattartó: Fehér Gábor

Mobil: 06703181374

 

Bemutatjuk a forradalmi Kramp alkalmazást

A vadonatúj, vevőinkkel együtt tervezett Kramp alkalmazás közvetlenül ruházza fel kereskedőinket a hatékony termékkeresés erejével, bárhol is legyenek. Az évek során a Kramp a mezőgazdasági ágazatban új, úttörő technológiai megoldásairól vált ismertté. Mi adtuk az ágazatnak az első CD-ROM-ot, majd az első internetes áruházat.

kramp app scanning parts West Farmer gyor

Most pedig a Google Clouddal együttműködésben fejlesztett, Android és Apple eszközökre egyaránt elérhető Kramp alkalmazás még könnyebbé teszi vevőink életét. A bemutatóteremben, a raktárban és a szántóföldön is.


Miért is kellene letöltenem a Kramp alkalmazást?

Bővebben: Bemutatjuk a forradalmi Kramp alkalmazást

Kramp termékek a gazdák szolgálatában!

 

A Kramp márka: Megbízható minőség a gazdálkodók számára

Az elmúlt több mint 65 év során a Kramp egy egyszemélyes vállalkozásból a mezőgazdasági szektor egyik vezető vállalatává vált, egy dolog azonban változatlan maradt: azon elkötelezettségünk, hogy egyszerűbbé tegyük az Ön számára vállalkozása működtetését. A Kramp továbbra is olyan minőségi, hosszan tartó és funkcionális termékek kifejlesztésén dolgozik, amelyekre Ön mint vállalkozó mindig számíthat. Termékkínálatunkat a farmmal kapcsolatos napi igények kielégítésére terveztük – a vetéstől a javításon át egészen az aratásig.

Bruder játékok

Profi BRUDER játékok


A nagyobb gyerekeknek Pro-sorozatot ajánljuk. Ezek a járgányok nemcsak hogy épp úgy néznek ki, mint az igaziak, de még a funkcióikat is betöltik! A kukásautóba szemetet lehet gyűjteni, a sószóró sót szór (mily meglepő!), a tűzoltóautó pedig vizet pumpál és locsol. Ízelítőként álljon itt néhány márka, mely megtalálható a választékban: Caterpillar; Claas Deutz; Agrotron; Fendt; JCB Jeep; John Deere; Krone; Kuhn; Discover; Lemken; Linde; Mack; MAN; Manitou; Massey; Ferguson; Mc Cormick; Mercedes Benz; Renault; AtlesSteyr; Valtra

Kramp bruder jatekok West Farmer ok1

Teherautókat: Az egyszerű kamiontól kezdve akad fa-, konténer-, siló- vagy állatszállító, utánfutós, billencses, ponyvás vagy betonkeverős is, találunk daruskocsit, illetve autómentőt. Mindegyik járműhöz kapható többféle kiegészítő is, például pótkocsik, konténerek, munkagépek, állatok.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok4

A közcélú járművek között leginkább tűzoltóautókat vagy szemétszállítókat találhatunk, de ide sorolandó a forgalomterelő autó és a hókotró is. A tűzoltóautók némelyike létrás, másikuk tud vizet locsolni avagy szirénázni, de van olyan is, amelyik daruval van felszerelve. A kukásautók között van zöld és narancssárga színű, hátul- vagy oldaltöltős, szeméttömörítős változat is. A kiegészítők sora itt is hosszas: kukák, útjelző táblák, elemes sziréna és forgalomterelő nyíl, útépítő készlet, stb.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok6

A munkagépek választéka is igen széles: földgépek, villástargoncák, úthengerek, rakodógépek, daruk, markolók állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindannyian a megfelelő felszereléssel együtt: raklapokkal, szállító dobozokkal, tolólappal, vonóhoroggal, markolóval, árokásóval.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok3

Mezőgazdaság, itt sem kell kétségbe esnünk, ha megfelelő járművet keresünk. A traktorok sora végeláthatatlan: duplakerekű traktor, utánfutós traktor, takarmányszállítós traktor, markológépes traktor, emelővillás traktor, bálázógépes traktor, ekével felszerelt traktor – mindez a teljesség igénye nélkül. Egyéb rendelkezésünkre álló mezőgazdasági munkagépek: kombájnok, termés-szállítók és szortírozók, bálázógépek, öntözőgépek. A kiegészítőkkel kapcsolatban csak annyit jegyeznénk meg, hogy a legtöbb kiegészítő a traktorokhoz kapható.

Kramp bruder jatekok West Farmer ok5

Kramp bruder jatekok West Farmer ok2